Nerazdvojni: Devojka Veljka Ražnatovića zbog njega skratila odmor!

Izvor: Scandal.rs, 04.Avg.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nerazdvojni: Devojka Veljka Ražnatovića zbog njega skratila odmor!

Vreli letnji dani i morski talasi doneli su Veljku, sinu folk dive Svetlane Cece Ražnatović, novu ljubavnu romansu, koja je, izgleda, već postala ozbiljna.

Naime, pošto se Veljko vratio u Beograd, njegova izabranica Nađa doputovala je odmah za njim, iako je u hotelu imala uplaćena još četiri dana.

Veljko i Nađa upoznali su se u Budvi ovog leta, gde su se i zaljubili. Nova romansa razočarala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je Veljkove fanove, tačnije ženski deo, koji se radovao tome što je Veljko napokon slobodan.

Međutim, njega to očito ne tangira, jer su Nađa i on već postali nerazdvojni. Iako su mnogi mislili da je njihova veza samo letnja šema, ova mlada lepotica je dokazala suprotno samim tim što je skratila svoje letovanje kako bi se što pre vratila u zagrljaj mlađanog Ražnatovića. Time je zaslužila titulu nove Cecine snajke, a sudeći po prizoru, Veljkova mama može da bude ponosna na sinovljev izbor jer Nađa zaista parira njenom mezimcu u svakom smislu.

Kao sve dosadašnje Veljkove devojke, i nova izabranica njegovog srca je prava raskošna lepotica, pa je očigledno da Ražnatović junior ima dobar ukus. Ceca se još nije oglasila kako joj se dopada nova snajka, ali s obzirom na to da je pevačica popustljiva prema svom nasledniku, neće se ni ovog puta mešati u njegov izbor.

Kako saznajemo, nakon što se Veljko vratio u Beograd, golupčići su nastavili da se dopisuju, nakon čega je Nađa odlučila da spakuje kofere četiri dana pre isteka rezervacije i iznenadi Ražnatovića. Da uživaju zajedno, može se videti i po fotografiji koju je Cecin sin objavio na društvenoj mreži, gde se iza njega vidi njegova nova devojka.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojka Veljka Ražnatovića zbog njega skratila letovanje

Izvor: Story, 04.Avg.2015

Vreli letnji dani i morski talasi doneli su Veljku, sinu folk dive Svetlane Cece Ražnatović, novu ljubavnu romansu, koja je, izgleda, već postala ozbiljna.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.