Nenad Aleksić Ša POSEDUJE TELEFON u Eliti? Isplivao NEOBORIV DOKAZ, čeka se reakcija produkcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 14:12

Nenad Aleksić Ša POSEDUJE TELEFON u "Eliti"? Isplivao NEOBORIV DOKAZ, čeka se reakcija produkcije

Nikome nije jasno šta se dešava.

Opšte poznata informacija je da korišćenje i posedovanje telefona nije dozvoljeno tokom boravka u "Eliti".

Međutim, postoje indicije da je jedan učesnik prekršio glavno pravilo boravka na imanju u Šimanovcima. Reč je o Nenadu Alesiću Ša.

Naime, na društvene mreže je isplivala sporna fotografija, gde se jasno vidi da je Nenad bio aktivan u jednom momentu tokom svog boravka.

Pretpostavka koja kruži Instagramom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je koristio telefon kad je na kratko izašao da bi se zvanično razveo od supruge Vanje Ignjatović. Međutim, vremenski okvir se ne poklapa nikako.

Reper i rijaliti učesnik, Nenad napustio je "Elitu" 18. novembra, kako bi otišao na zakazano ročište povodom razvoda braka od tiktokerke Vanje Aleksić. Na suđenju je trebalo da se pojavi i Vanja, ali se to nije dogodilo.

- Novo ročište je zakazano za 27. februar. Advokat ništa ne zna - požalio se Nenad.

Očigledno je da to nije slučaj, a i da jeste, takmičarima je kada izađu napolje strogo zabranjeno korišćenje elektronike poput telefona, kao i komunikacija sa ljudima. Takođe, uvek postoji i mogućnost da je reper nekom bliskom telefon ostavio na čuvanje, te je vrlo moguće i da je to u pitanju. Ukoliko nije, produkcija će reagovati najstrožom kaznom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nova DISKVALIFIKACIJA u "Eliti"? Učesnica se izlanula, OVO nije smela da kaže - Čeka se reakcija PRODUKCIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 09:01

Kačavenda je sedela sa cimerima i komentarisala aktuelne učesnike, te razotkrila tajni plan...Bivši učesnik "Elite" Nikola Jovanović Predsednik nedavno je odlukom Velikog šefa diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja imanja u Šimanovcima, međutim, sudeći po komentarima ostalih takmičera,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.