Nema posla do šou biznisa: Porodica Kardašijan opelješila televizijsku kuću E! za čak 100 miliona dolara

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema posla do šou biznisa: Porodica Kardašijan opelješila televizijsku kuću E! za čak 100 miliona dolara

Slavna rijaliti porodica Kardašijan upravo je postala bogatija za čak 100 miliona dolara zbog produžetka ugovora ss televizijskom kućom E!, u trajanju od četiri
Televizijska saga Kardašijan sada je već izvesno nastavlja,a ujedno to je najskuplji ugovor koji je ova televizijska kuća ikada potpisala.
Kako prenosi “Pejdž siks”, cela porodica može na novom udaru bogatstva da zahvali mozgu operacije – mami Kris Džener.
Pregovori su trajali gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << godinu dana. Kris je teška i žestoka pregovaračica. Iako Kardašijani nikada nisu ozbiljno planirala da napustiti E!, Kris je sve vreme pretila odlaskom“, otkrio je nepoznati izvor.
Pregovori su se vodili oko Kim, Klo i Kortni te njihovih polusestra Kajli i Kendal, dok tata Brus Džener nije bio deo priče. Naime, on nakon 10. sezone popularnog šoua “Keeping Up With the Kardashians” više neće biti deo njega, a šuška se kako će dobiti vlastiti šou, koji bi trebao da prati njegovu navodnu promenu pola. U dogovor nije bio uključen ni Kanje Vest, no on će se ipak da nastavi sa pojavljivanjem u programu.

Šuška se i kako televizijska kuća E! ima velike planove za Kendal i Kajli, a kako i ne bi kada se radi o trenutno najpopularnijim tinejdžerkaama na svetu, koje prate milioni sledbenika na društvenim mrežama.
To je posao!
Izvor: Index, Svet.rs
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.