Nema leba da jede, treba noge da im ljubi Teodora GRCA u SUZAMA nakon Bukilićeve diskvalifikacije, dotakla se produkcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 19:08

"Nema leba da jede, treba noge da im ljubi" Teodora GRCA u SUZAMA nakon Bukilićeve diskvalifikacije, dotakla se produkcije

Učesnica "Elite" Teodora Balzak uplakana je vodila razgovor sa svojim cimerima u kući "Odabranih" o novonastaloj situaciji u kojoj se našao Nikola Bukilić.

Danas je kao bomba odjeknula vest da je produkcija donela odluku o diskvalifikaciji učesnika Nikole Bukulića. On je napustio velelepono imanje u Šimanovcima, a njegovo prvo oglašavanje nakon diskvalifikacije pročitajte klikom na OVDE.

Sada je Teodora Balzak, devojka sa kojom je Bukulić imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << buran odnos, progovorila o novonastaloj situaciji, a kamera je zabeležila sve.

- Neka se zahvali produkciji što su ga ispoštovali, treba hvala da im kaže. Ja kažem hvala njima, a on treba još pet puta i da im ljubi noge - rekla je Teodora.

- Nema leba da jede, niko sa vetrenjačama ne mačuje - dodala je uplakana ona.

Kako će nastaviti njeno dalje učešće u "Eliti" nakon Bukilićeve diskvalifikacije i da li će uploviti u neki novi ljubavni odnos, ostaje nam da ispratimo.

A post shared by @samoposmatramo1

Podsetimo, publika je danima već navijala da produkcija donese odkuku o diskvalifikaciji jer je Bukilić postao nepodnošljiv i na cimerima je demonstirao silu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TEODORA HTELA DA BEŽI IZ "ELITE" SA BUKILIĆEM U CRNU GORU Zabeležen tajni razgovor pre njegove diskvalifikacije: "Idemo tamo da pravimo bebu"

Izvor: Blic, 28.Nov.2023

Nikola Bukilić danas je diskvalifikovan iz "Zadruge 7 - Elite", a Teodora Balzak je samo par sati pre toga planirala da pobegne sa njim.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.