Nema kajanja! Miljana imala strastven seks sa Zolom, pa se prisetila svog oca!

Izvor: Svet, 19.Nov.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema kajanja! Miljana imala strastven seks sa Zolom, pa se prisetila svog oca!

Ocu Miljane Kulić, Siniši Kuliću okom prethodne noći je pozlilo, pa je hitno smešten u bolnicu. Zbog stresova prouzrokovanih svađom majke i ćerke završio je u bolnici, a sada je Miljani bilo veoma teško zbog toga.
Tokom ranih jutarnjih sati Miljana je porazgovarala sa Lazarom Čolićem Zolom, pa mu kroz suze priznala da je njen odnos sa di-džejem razlog očevog zdravstvenog stanja.
– Čovek ne gasi televizor, alkohol ne pije uopšte. Tijana i Ana su se zaklele >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da nije popio kap alkohola. Samo pije kafe i puši i naravno da će da mu bude loše. Ja njega najviše na svetu volim. Posle Željka, njega najviše volim, pa mamu. Ti ne znaš, Lazare, koliko je on dobar prema meni. Oni tebe ne mogu da smisle – pričala je Miljana plačljivim glasom.
– Prema meni nije imao ni 1 odsto razloga. Kada je bio komiran, on je meni svašta izgovarao, posle mi se izvinjavao – pričao je Zola.
Podsetimo, Miljana i Zola više nisu u vezi, ali su ipak intimni, pa su tako i jutros imali žestoku akciju, da Miljana posle seksa nije znala šta je snašlo!
 

svetinstagram
The post Nema kajanja! Miljana imala strastven seks sa Zolom, pa se prisetila svog oca! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.