MARIJA KULIĆ HITNO NAPUSTILA ZADRUGU! Miljanin otac u BOLNICI, drama u Nišu!

Izvor: 011vodič.com, 19.Nov.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARIJA KULIĆ HITNO NAPUSTILA ZADRUGU! Miljanin otac u BOLNICI, drama u Nišu!

Marija Kulić je privremeno napustila „Zadrugu“ i hitno je otputovala u Niš zbog toga što mu je pozlilo i u lošem je zdravstvenom stanju.
Siniša Kulić je u bolnici jer mu je pozlilo. On je pod stresom zbog nedavnih dešavanja koja su nastala na relaciji između njegove žene i ćerke u rijaliti programu “Zadruga 3”.
Siniši Kuliću teško padaju loši odnosi između Marije i Miljane koje se na imanju u Šimanovcima svakodnevno svađaju, a često je uzrok njihovih rasprava >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Lazar Čolić Zola.
– Siniša se veoma potresao zbog nedavnih dešavanja, zbog čega mu je pozlilo, pa je završio u bolnici. Nadamo se da će sve proći u najboljem redu – otkrio je dobro obavešteni izvor.
The post MARIJA KULIĆ HITNO NAPUSTILA ZADRUGU! Miljanin otac u BOLNICI, drama u Nišu! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SINIŠA KULIĆ U BOLNICI Marija hitno napustila "Zadrugu", drama u Nišu

Izvor: Blic, 19.Nov.2019

Siniši Kuliću, suprugu Marije Kulić i ocu Miljane Kulić, iznenada je pozlilo, zbog čega je završio u bolnici u Nišu.

Nastavak na Blic...

NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO U BOLNICI, SINIŠA KULIĆ SE OGLASIO ZA PINK.RS: Miljanin otac otkriva kako se sada oseća, jedva je izustio OVO!

Izvor: Press, 19.Nov.2019

. Siniši Kuliću, ocu zvezde rijalitija ''Zadruga'' Miljane Kulić pozlilo je sinoć zbog stresova uzrokovanih Miljaninim svađama sa majkom Marijom, kao i novonastalim dešavanjima u rijalitiju, te je hitno hospitalizovan.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.