Izvor: Scandal.rs, 19.Nov.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDAOCI U ŠOKU: EVO KAKO JE MARIJA KULIĆ NAZVALA MILJANU!

Odnos Marije i Miljane Kulić intrigira verne pratioce “Zadruge 3”, budući da je majka najžešći kritičar rijaliti zvezde. Podsetimo, njih dve su zajedno bile i na imanju u Šimanovcima tokom emitovanja prethodne sezone, ali su svojom voljom napustile rijaliti, dok sada važe za apsolutne favorite. Lazar Čolić Zola, kao Miljanin emotivni partner, trn je u The post GLEDAOCI U ŠOKU: EVO KAKO JE MARIJA KULIĆ NAZVALA MILJANU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OVO JE NAJSKRIVANIJA TAJNA MARIJE KULIĆ: Mladen Vuletić joj NAPRAVIO DETE kad je imao 17, ona ABORTIRALA!

Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2019, 02:11

U rijalitiju “Parovi” pre dve godine u javnost je isplivala informacija da je majka Miljane Kulić, Marija, imala seks sa Mladenom Vuletićem Đomom kada je imao samo 17 godina. Ove navode i sam je pred kamerama potvrdio Vuletić. Udata Kulićka je nakon letnje avanture sa maloletnikom ostala u drugom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.