Nema goreg nego kad MAJKA SAHRANJUJE SINA: Govorila sam da to nije istina, baki je pozlilo Srce joj je puklo

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2023, 12:53

Nema goreg nego kad MAJKA SAHRANJUJE SINA: "Govorila sam da to nije istina, baki je pozlilo" Srce joj je puklo

Neutešnoj ženi je najteže, jer nema goreg od ovog.

Najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević (27) oduzeo je sebi život, a porodica i prijatelji danas će ga ispratiti na večni počinak na groblju u Prijepolju.

U porodičnoj kući Janjuševića ljudi su se okupili kako bi očajnoj porodici izjavili saučešće i popili kafu i sok za pokoj duše njihovog dragog Mihaila.

- Nisam mogla da verujem, novinar me zove i kaže po Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se šire priče da je Mihailo izvršio samoubistvo. Rekoh to nije istina, policija bi javila, baki pozlilo, krenula da kuka ja reko stani čekaj možda nije tačno - pričala je skrhana Mihailova majka Desanka.

- Ušli su u stan, provalili. A okolo sve čisto, spremljeno. Kažu, nema tragova nasilja - govorila je potresena žena.

Da podsetimo, Janjuš godinama nije bio u dobrim odnosima sa Mihailom, a ni njegov srednji brat Boris jedno vreme nije govorio sa njim.

Inače, Mihailo je bio Janjušev mlađi brat. Bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenih u teretanu.

Inače, nakon što je Janjušu saopštena tužna vest, on je napustio "Elitu", i emotivnim rečima se obratio svom mlađem bratu.

Janjuševa bivša supruga Ena Senić nikada se nije javno oglašavala po pitanju svog života, braka ili košarkaševog učešća u rijalitiju, a kada smo je pozvali nakon saznanja da je njegov mlađi brat pronađen mrtav, u želji da saznamo i plasiramo proverene informacije, Ena nije želela da govori.

- Sram vas bilo! Nemojte me zvati, pogotovo ne u ovakvoj situaciji - poručila je besno Ena, iako je naša redakcija samo radila svoj posao.

Janjušu je bivša supruga sada definitivno najveća podrška, a trebalo bi da zajedno tokom dana krenu put Prijepolja kod njegovih roditelja i srednjeg brata Borisa.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.