Nema dovoljno dokaza da je Ana Marija pobacila nakon što je pretučena?

Izvor: Svet, 18.Mar.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema dovoljno dokaza da je Ana Marija pobacila nakon što je pretučena?

Tužilac nije dobio dovoljno dokaza od Ane Marije Žujović kojima bi potkrepila tvrdnju da je prekinula trudnoću nakon što ju je pretukao dečko Vladimir Stanojević.
Treće osnovno tužilaštvo tražilo je od Ane Marije Žujović da dostavi lekarske dokaze i da bude saslušana u policiji posle izjava medijima da je prekinula trudnoću posle 3. februara, kada ju je voditelj “Pinka” pretukao. Policija je preuzela dokumentaciju od fitnes instruktorke i uzela joj izjavu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
“Tužilac sada procenjuje izveštaj. Pretučena devojka, ipak, nema dokumentaciju, već se tvrdnje o trudnoći zasnivaju na njenoj pretpostavci i urađenom testu. Ona je izjavila da je test bio pozitivan i da je kasnije pobacila”, kaže izvor “Blica”.
Anu Mariju Žujović je pretukao dečko Vladimir Stanojević u njenom stanu na Novom Beogradu. On je u toku noći pijan došao u njen stan i udarao joj šamare. Otišao je tek kada je Ana Marija zapretila da će pozvati policiju.
“Oni će biti saslušani ponovo u tužilaštvu u okviru istrage protiv Stanojevića”, kažu u tužilaštvu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nema dovoljno dokaza da je Ana Marija pobacila nakon što je pretučena?

Izvor: Scandal.rs, 18.Mar.2015

Tužilac nije dobio dovoljno dokaza od Ane Marije Žujović kojima bi potkrepila tvrdnju da je prekinula trudnoću nakon što ju je pretukao dečko Vladimir Stanojević...Treće osnovno tužilaštvo tražilo je od Ane Marije Žujović da dostavi lekarske dokaze i da bude saslušana u policiji posle...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.