Nekada su bili u ljubavi, a sad se GURAJU, PLJUJU I VREĐAJU!  NIKAD ŽEŠČA SVAĐA IZMEĐU MILJANE I ZOLE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada su bili u ljubavi, a sad se GURAJU, PLJUJU I VREĐAJU! NIKAD ŽEŠČA SVAĐA IZMEĐU MILJANE I ZOLE!

Opšti haos...

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ušli su u nikad veću svađu tokom haosa koji je vladao između Mensura Ajdarpašića i Marka Janjuševića Janjuša zbog Mine Vrbaški.

Nekadašnji ljubavnici prvo su se gurali, zatim pljuvali i vređali, a onda su haos nastavili u dvorištu. Obezbeđenje je odmah reagovalo.

- Što me guraš? Što me guraš? Zašto? Što me guraš? - pričala je Miljana.

- J*bem ti mamu ja u usta! Pljuje me, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a nisam je pipnuo. Samo sam joj sklonio ruke sa Janjuša da ne dira Janjuša. Jesam li šta uradio? Šta sam ti uradio ja? Ko te je šutnuo - govorio je Zola i nastavio:

- Nisam te pipnuo! Mrš j*bem ti mater ja u usta! J*bem li ti mamu ja! Dođi da se pljujemo! Nisam te pipnuo! Sama si mi prišla i pljunula. Ko te pljunuo, j*bem ti mamu u usta ja? - pričao je Zola.

Haos koji je usledio, možete pogledati u video prilogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.