Neka mi NE DOLAZI NA SAHRANU, sram je bilo, zbog nje sam imala INFARKT Anđelina baka  van sebe - raskrinkala njene LAŽI

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 08:39

"Neka mi NE DOLAZI NA SAHRANU, sram je bilo, zbog nje sam imala INFARKT" Anđelina baka van sebe - raskrinkala njene LAŽI

Bori se sa zdravstvenim problemima zbog stresa koji joj unuka priređuje.

Anđela Šparavalo se u "Eliti" upustila u vezu sa Bojanom Pavlović. Anđelina porodica nikako ne može da prihvati da je njihova naslednica u vezi sa ženom. Na sve načine su pokušavali da joj skrenu pažnju i da je odvoje od Bojane, ali im nije pošlo za rukom.

Tokom novogodišnjih poseta, otac i majka su saopštili Anđeli da joj je baka završila u bolnici i da joj je ugrađen stent. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove sitaucije, Anđela je optužila sopstvene roditelje da su zanemarivali nju i njenog mlađeg brata, da nije imala bajno detinjstvo, već da je bilo obeleženo brutalnim porodičnim svađama i razmiricama, zbog čega nije ni živela s roditeljima, već s bakom, što su njeni roditelji demantovali, a sada je to demantovala i baka Zorica Šparavalo.

- Imala sam infarkt, ugrađen mi je stent... Imala sam već jedan i sada drugi, otkad je Anđela ušla u "Elitu". Treći ne bih preživela. Imala sam drugi infarkt zbog stresa, zbog svega što ona tamo radi, evo, i sad sam se uzbudila dok pričamo! Meni je mnogo žao mog deteta, ne mogu da se smirim - kroz plač priča baka Zorica.

Baka ne može da podnese Anđelinu ljubavnu vezu sa ženom, pa kada je vidi u zanosu sa Bojanom, uzima lekove za smirenje.

- Anđela me je toliko razočarala... Šta mi je sada uradila, ovo je strašno! Na vezu sa Bojanom ne gledam nikako, to je najgore što može da postoji na svetu. Porodica Šparavalo i moja porodica Jeftić su bile cenjene porodice u Uroševcu, to možete svakog da pitate. Ovo, što nam je ona uradila, ovo je strašno! Ne možemo da prihvatimo da je sa Bojanom, sa ženom. Ona dođe kod mene, kaže: "Bako, vidi sa kim se zabavljam", pa mi pokaže slike dečka. A ovo sad... Strašno, ja nemam reči. Ne znam šta je sa tim detetom, ovo nije ona, verujte mi, kunem vam se u dvojicu sinova. Imam 73 godine, ja ovo ne mogu da prihvatim ni da preživim. Kad vidim da se njih dve ljube, odmah popijem dva bromazepama, zbog nje pijem lekove. Ili sklonim, promenim kanal, a volim da gledam, da vidim gde je, šta radi.

Demantovala je Anđeline navode da je u lošem odnosu sa snajom.

- Verujte mi, sa mojom snajkom sam kao sa svojom ćerkom, ona mi je rekla da se sa mnom bolje slaže od svoje mame! Sto puta mi je to rekla. Uvek sam joj se našla, da pričuvam decu, da spremim ručak, pozovem ih, budemo kod mene u dvorištu, uživamo. Živeli su kod mene u kući, na spratu, četiri godine, ali nije bilo uslova ovde, gore nema vode, kupatilo, kuhinja... Ne mogu mladi da budu ovde, pa su otišli privatno da stanuju. Ja vam pričam istinu! Ne znam šta je Anđeli, pa tako laže. Pitajte komšiluk, bolji odnos svekrve i snaje ne postoji ovde u gradu - priča baka Zorica, koja unuku ne želi da vidi na sopstvenoj sahrani.

- Šta nam je to napavila Anđela, strašno. Ja ne znam gde će ona posle, stvarno ne znam. Kod mene neće sigurno. Možete slobodno da joj poručite da mi ne dolazi na sahranu, nikako, nikako! Nikako! Toliko sam se razočarala! Samo nek se odvoji od Bojane i sve će biti u redu, da ja dočekam praunuče... Ovo nije dobro - rekla je baka.

Zorica je, takođe, demantovala Anđeline tvrdnje da je živela kod nje.

- Duša me boli kada čujem kako laže, a zašto to radi, ja ne znam. Četiri godine su ovde bili, pa prešli u stan. Anđela nije živela sa mnom, već je dolazila, svraćala... Kada je Sandra počela da radi, oni su dolazili, čuvali smo je, vodili u predškolsko, mama i tata na poslu, ko će da je vodi ako neće baba? Ali, nije živela sa mnom, već sa mamom i tatom. Laže da je živela kod mene, ma kakvi. To laže ona. Roditelji su je zapostavljali?! Pa, svake godine su je vodili na more, uvek tu bili za nju, uz nju. Ona priča da je išla u školu zbog mlađeg brata Đoleta?! Ma, sram je bilo kako laže, neka se stidi svojih godina!

Anđelina baka očima ne može da vidi Bojanu, unukinu izabranicu.

- Bojana joj puni glavu, mnogo joj puni glavu. Slušala sam ih u pušionici, Bojana je pričala kako ne voli mamine sinove, tatine princeze, kako one treba da rade... Ova je sve to upijala, pa priča ovo, da su je roditelji zanemarivali, da ne bi bilo da je mamina i tatina princeza. O Bojani imam najlošije mišljenje, monstrum je za mene!

Zorica je poručila da se nada da će Lepi Mića otvoriti Anđeli oči.

- Podržavam Lepog Miću, samo on može da je izvuče iz Bojaninih kandži! Svaka čast i Slađi i Lakiću, Lakić je onog dana tako lepo pričao, kao moj sin što bi rekao. Dođe Acko ovde kod mene, isplače mi se... Ne znam šta da mu kažem - kroz suze završava baka Šparavalo.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZBOG NJE SAM IMALA INFARKT" Prva ispovest babe Anđele Šparavalo, IZNELA SVE LAŽI unuke: "Želim da dočekam praunuče"

Izvor: Blic, 04.Mar.2024

Porodica Anđele Šparavalo ne želi da čuje za njenu vezu sa Bojanom Pavlovići, a sada se oglasila baba učesnice "Elite" i najpre progovorila o svom narušenom zdravstvenom stanju, za koje krivi unuku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.