Nedelja vrhunskog provoda na splavu PORT: Dženan Lončarević nastupa u sredu, Lukas najavio pop-rok spektakl za četvrtak veče!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja vrhunskog provoda na splavu PORT: Dženan Lončarević nastupa u sredu, Lukas najavio pop-rok spektakl za četvrtak veče!

Od početka nove letnje sezone splav PORT postavlja visoke standarde u noćnom životu prestonice.

Mnogobrojni izvođači koji su nastupali na splavu PORT već su napravili atmosferu za pamćenje o kojoj se i dalje priča u gradskim kuloarima. Ove nedelje zabava na splavu PORT počinje već u sredu i to nastupom Dženana Lončarevića, prvi put pred prestoničkom publikom nakon spektakularnog koncerta koji je nedavno održao na Tašmajdanu.

- Volim da nastupam na splavu PORT, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jer se osećam kao kod kuće, a ovo je idealna prilika da napravimo reprizu mog koncerta na Tašmajdanu za sve one koji nisu uspeli da nabave karte - rekao je nasmejani pevač.

Foto: Promo

Već za četvrtak veče Aca Lukas najavio je spektakl, sa, za mnoge, potpuno neočekivanim repertoarom, to veče će pevati  isključivo pop rok hitove.

- Znate da sam ja roker u duši i zato se spremite za dobru zabavu i provod do jutra - rekao je dobro raspoložen Lukas.

(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedelja vrhunskog provoda na splavu PORT: Dženan nastupa u sredu, Lukas najavio pop-rok spektakl za četvrtak

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017

Mnogobrojni izvođači koji su nastupali na splavu PORT već su napravili atmosferu za pamćenje o kojoj se i dalje priča u gradskim kuloarima...Od početka nove letnje sezone splav PORT postavlja visokestandrarde u noćnom životu prestonice...PREMIJERA ZA 10 DANA: Saša Kovačević snimio novi SPOT,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.