Dženan Lončarević u sredu na Portu, a u četvrtak se spremite za Lukasa!

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženan Lončarević u sredu na Portu, a u četvrtak se spremite za Lukasa!

Od početka nove letnje sezone splav "Port" postavlja visokestandrarde u noćnom životu prestonice. Mnogobrojni izvodjači koji su nastupali na splavu "Port" već su napravili atmosferu za pamćenje o kojoj se i dalje priča u gradskim kuloarima.

Ove nedelje zabava na splavu počinje već u sredu i tonastupom Dženana Lončarevića, prvi put pred prestoničkom publikom nakon spektakularnogkoncerta koji je nedavnoodržao na Tašmajdanu.

- Volim da nastupam na ovom splavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer se osećam kao kod kuće, a ovo je idealna prilika da napravimo reprizu mog koncerta na Tašmajdanu za sve one koji nisu uspeli da nabave karte - rekao je nasmejani pevač

Već za četvrtak veče Aca Lukas najavio je spektakl, sa neočekivanim repertoarom. To veče će pevati isključivo pop rok hitove.

- Znate da sa ja roker u duši i zato se spremite za dobru zabavu i provod do jutra - rekao je dobro raspoložen Lukas.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nedelja vrhunskog provoda na splavu PORT!

Izvor: Svet plus, 20.Jun.2017

Na splavu Port u sredu nastupa Dženan Lončarević, dok vas u četvrtak očekuje pop-rok spektakl koji će prirediti Aca Lukas!..Od početka nove letnje sezone splav PORT postavlja visoke standrarde u noćnom životu prestonice. Mnogobrojni izvodjači koji su nastupali na splavu PORT već su napravili...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.