Neda Ukraden pred 10 hiljada ljudi! (FOTO/VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden pred 10 hiljada ljudi! (FOTO/VIDEO)

Pop diva Neda Ukraden nastupila je na završetku kulturne manifestacije "Zvorničko leto" pred više od 10 hiljada ljudi!

Nepregledna masa koja se slivala na plato ispred pozornice smeštenoj uz reku Drinu dali su posebnu emociju koncertu!

Pevačica ne krije da je i nju ponela atmosfera kada je sa njom zapevala publika razlicitih generacija

- Pevali smo u isti glas, sve pesme - od "Srca u srcu" do najnovijih hitova. Bilo je veče za pamćenje, kako po mnoštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sveta, tako i po predivnom ambijentu, vremenu i organizaciji!

Posle numere "Volim život" slavna pevačica našla je vremena i za mini odmor sa svojim najmilijima, ali i za brojne nastupe koji je očekuju u zemlji i regionu Balkana.

Prenosimo vam delić atmosfere sa nastupa pop dive Nede Ukraden u Zvorniku, na kom je još jednom objasnila zašto joj nema ravne po energiji na sceni, harizmi kojom pleni i interpretaciji koja se valja doživeti!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.