Izvor: Scandal.rs, 10.Avg.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden oduševila koncertom u Zvorniku (video)

Pop diva Neda Ukraden nastupila je na završetku kulturne manifestacije “Zvorničko ljeto” pred više od 10.000 ljudi. Nepregledna masa koja se slivala na plato ispred pozornice smeštenoj uz reku Drinu dali su posebnu emociju koncertu! Pevačica ne krije da je i nju ponela atmosfera kada je u isti glas sa njom zapevala publika različitih generacija! The post Neda Ukraden oduševila koncertom u Zvorniku (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Neda Ukraden pred 10 hiljada ljudi! (FOTO/VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2018

Pop diva Neda Ukraden nastupila je na završetku kulturne manifestacije "Zvorničko leto" pred više od 10 hiljada ljudi!..Nepregledna masa koja se slivala na plato ispred pozornice smeštenoj uz reku Drinu dali su posebnu emociju koncertu!..Pevačica ne krije da je i nju ponela atmosfera kada je sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.