Neda Ukraden posetila plastičara pa povećala ZADNJICU! Pod stare dane otišla pod nož! (PAPARACO FOTKE)

Izvor: Svet, 26.Feb.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden posetila plastičara pa povećala ZADNJICU! Pod stare dane otišla pod nož! (PAPARACO FOTKE)

Neda Ukraden ozbiljno se priprema za Evrosong, a to pored odlične pesme i vrhunskog glasa, podrazumeva i savršen izgled. Popularna pevačica dobija samo reči hvale na račun njenog izgleda. Poznato je da Neda ulaže mnogo truda u svoju spoljašnost i da često posećuje kozmetičare kako bi negovala svoju lepotu.
“Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić! NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO) Sloba >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << postaje tata?! Ispuniće se želja njegovog pokojnog oca?! – Iako polako ulazi u osmu deceniju života, Neda je kao grom. Jeste zaslužna genetika, ali ona se uvek pažljivo negovala i držala do sebe pa se sad i to vidi. Pred Beoviziju, a onda i Evrosong, ona je po preporuci prijateljice posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu kako bi se rešila par kilograma viška. Doktor joj je predložio brzo i efikasno rešenje – masne naslage iz jednoj dela tela prebaciti u drugi. Tačnije, vidljivi višak sa butina i stomaka deponovati u zadnjicu. – kaže izvor i dodaje:

– To je rutinski zahvat kojem pribegavaju i mlade devojke kako bi izgledale zgodnije i koji pri tom ne nosi nikakav rizik jer nema stranog tela u ogranizmu, za razliku od ugradnje silikona koji je već nešto drugo i okidač za brojne komplikacije – kaže izvor za SVET blizak Nedi Ukraden. Što da ne, samo napred!

 
SvetSvet
The post Neda Ukraden posetila plastičara pa povećala ZADNJICU! Pod stare dane otišla pod nož! (PAPARACO FOTKE) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUGA! Preminuo jedan od GLAVNIH GLUMACA serije “Selo gori, a baba se češlja”!

Izvor: Svet, 26.Feb.2020

Miroljub Trošić, našoj publici poznati i kao Đoda iz serije “Selo gori, a baba se češlja” umro je danas u 72. godini života.. “Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić! NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO) Sloba...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.