Luna otišla u Brus, pa se jadala Markovoj majci: “Ja ga volim, ali on me je izdao”

Izvor: Svet, 26.Feb.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna otišla u Brus, pa se jadala Markovoj majci: “Ja ga volim, ali on me je izdao”

Iako su zvanično raskinuli pre tri meseca, izgleda da Luna Đogani nikako ne može da prežali raskid sa Markom Miljkovićem, već dok je on u rijalitiju redovno posećuje njegove roditelje u Brusu.
“Dobio sam nove bubrege, TRANSPLANTACIJA JE USPEŠNO OBAVLJENA!” – Oglasio se Darko Lazić! NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO) Sloba postaje tata?! Ispuniće se želja njegovog pokojnog oca?! Luna ne odustaje od Miljkovića! – Lunu su Markovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << roditelji kao i sestra prihvatili od samog početka. Iako su njih dvoje raskinuli Luna je uvek dobrodošla u njihovoj kući. Svi se nadamo da je to trenutna faza njihove veze i da će se nakon ove sezone Zadruge ponovo pomiriti. Od kako je Marko u rijalitiju Luna stalno zove njegove roditelji, brine o njima. Pre nekoliko dana je bila na ručku kod njih ovde u Brusu. Znam da joj teško pada što je Marko unutra i što nemaju nikakav kontakt, baš se Nedi žalila i rekla je “Ja ga toliko volim, a on me je opet izdao i ušao tamo da se igra…”

Izvor magazina TOP GOSSIP kaže sledeće:
– Ona ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostavio napolju samu da se bori i da gradi karijeru, ali svi mi znamo da nigde ne može da zaradi te pare koliki mu je honorar u Zadruzi. Uostalom Marko je ušao zarad višeg cilja, da uspe da vrati dugove i da može da nastavi normalno da živi. Ukoliko je njihova ljubav prava, izdržaće i ovaj izazov, pa ćemo posle toga da pravimo jednu veliku svadbu kako i dolikuje.- kaže za TOP GOSSIP izvor blizak Markovoj porodici.
SvetYoutube Printscreen
The post Luna otišla u Brus, pa se jadala Markovoj majci: “Ja ga volim, ali on me je izdao” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ZORANA PAVIĆ – NOVA PESMA I NOVA KILAŽA!!!

Izvor: Svet, 26.Feb.2020

ZORANA PAVIĆ najvljuje novu pesmu i otkriva svoju tajnu za mršavljenje!. NEPREPOZNATLJIVA! Katarina Grujić promenila lični opis! (FOTO). Prvi put nakon spektakla u Areni Nataša Bekvalac u klubu Kasina!. Sloba postaje tata?! Ispuniće se želja njegovog pokojnog oca?!. Posle duže pauze Zorana Pavić...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.