Neću ti oprostiti BOL koju si nanela mami Potresno obraćanje rođenog brata Anđele Šparavalo: Gazila bi bre, preko mrtvih...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 08:39

"Neću ti oprostiti BOL koju si nanela mami" Potresno obraćanje rođenog brata Anđele Šparavalo: "Gazila bi bre, preko mrtvih..."

Anđela je pre nekoliko dana svom bratu, koji je zbog svega što mu je priredila prestao da ide u školu, čestitala rođendan, a sada je usledila povratna reakcija.

Roditelji Anđele Šparavalo već dva meseca ne mogu da dođu sebi jer im je ćerka u rijalitiju "Elita" uplovila, po prvi put, u istopolnu vezu sa učesnicom Bojanom Pavlović.

Iako su joj tokom novogodišnje posete zapretili da će je se odreći ukoliko bude ostala sa Bojanom i predočili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je, usled sramote zbog njenih postupaka, njen rođeni, mlađi brat prestao da ide u školu, te da joj je baka završila u bolnici, Anđelu to nije sprečilo da svakodnevno pred milionima gledalaca upražnjava intimne odnose sa Bojanom, sa kojom je pre nekoliko dana proslavila dva meseca veze.

I dok Anđela iz Bele kuće poručuje da je ne interesuje šta njeni roditelji pričaju, sa kojima će "razgovarati i sve im objasniti" po izlasku iz rijalitija, napolju se problemi samo nižu - naslednici porodice Šparavalo tužbom je zapretio rođeni ujak, kog je bez dlake na jeziku blatila na televiziji i optužila ga za korišćenje psihoaktivnih supstanci i maltretiranje sopstvenog oca (njenog dede), što će, po svemu sudeći, morati da dokazuje na sudu.

Naime, Anđelina majka Aleksandra dostavila nam je odgovor svog sina, Anđelinog brata, uz molbu da joj se isti od reči do reči predoči sutra, u emisiji "Elita - Pitanja novinara".

Poruku Anđelinog rođenog brata glasila je ovako:

- Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode - sadržaj je poruke Anđelinog brata, što nam je dostavila njihova mama Aleksandra, u nadi da će ove reči sutra uveče doći do Anđele.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/D.T./Prenela A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Nikada ti neću oprostiti! BRUKAŠ PORODICU" Oglasio se rođeni brat Anđele Šparavalo zbog njene veze sa Bojanom Pavlović

Izvor: Blic, 09.Feb.2024

Porodica ne podržava vezu između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, a sada se oglasio i brat učesnice "Elite" nakon što mu je javno čestitala rođendan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.