Izvor: Tracara.com, 12.Mar.2024, 00:36

Neću nikome da se ulizujem: Ova pevačica u Survivoru ima jasan stav

Takmičari crvenom plemena su izrazili saosećajnost prema Marku Kovačeviću koji je prvi napustio pusto ostrvo, te su komentarisali njegovo učešće u prvoj nedelji. „On i ja smo imali jedan dijalog i on mi je rekao da je već bio odlučen da napusti, baš je bio potišten“, rekao je Mitar Pešić. „Marku je bilo krivo što nije doneo ni jedan bod i kao da je upao u krizu“, prokomentarisala je pevačica Ivana Štrbac, a onda se njena koleginica Varja Topalović nadovezala: „Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << da se nije snašao, poslednja dva dana je bio sklonjen, utišan, kao da je pretpostavljao“, dodala je Varja. „Kada su me izglasali za jednu od dve nedelje za borbu, bilo mi je čudno, a onda mi je bilo jasno jer ja nisam osoba koja se dodvorava i ulizuje bilo kome. Drago je mi što smo išli na fer, i Marku sam rekla da ne posustaje i da je idemo do kraja“, rekla je Ivana. [This post contains video, click to play] The post Neću nikome da se ulizujem: Ova pevačica u Survivoru ima jasan stav appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Prve ljubavi, suze i povrede: Survivor sve napetiji, evo ko ima glavne uloge

Izvor: Tracara.com, 12.Mar.2024

Prošle nedelje, prvi izbačen iz Survivor-a je Marko Kovačević, a njegovo odsustvo iz crvenom plemena se već primetilo. Ivana Štrbac, Varja Topalović, Vesna Jovanović, Mitar Pešić i Katarina Nicić su se okupili kako bi prokomentarisali Markov odlazak sa pustog ostrva. „On i ja smo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.