Neću dozvoliti... Nakon diskvalifikacije i užasnog zdravstvenog problema Teodora priznala SAMO JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 17:15

"Neću dozvoliti..." Nakon diskvalifikacije i užasnog zdravstvenog problema Teodora priznala SAMO JEDNO

Rijaliti učesnica završila je svoje takmičenje 10 dana nakon svog emotivnog izabranika.

Takmičarka "Elite", Teodora Balzak, odlukom produkcije, neće nastaviti dalje takmičenje u popularnom TV formatu.

- Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru "Elite", zato su lekari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je produkcija odredila da donesu odluku i iznela ovakav stav. Teodora, sad se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav Veliki šef - pisalo je u pismu produkcije.

Pre deset dana, iz "Zadruge 7" diskvalifikovan je i bivši emotivni partner Balzakove, Nikola Bukilić.

- Sada, u nastavku ovog rijalitija veruj mi da neću dozvoliti, pa kako god. Mi nismo zajedno, on je otišao. Neću dozvoliti da ga bilo ko blati, najbolje bi bilo da se ne priča o njemu - istakla je Teodora nakon diskvalifikacije Nikole.

Podsetimo, na društvenim mrežama se juče pojavio snimak kako se Teodora Balzak žali Miljani Kulić da ima nešto po vratu i licu, ali i da joj kosa opada u pramenovima.

- Pogledaj lice kako mi je otečeno... Juče išla u prodavnciu i dižem naočare za sunce i ispada mi pramen kose - priznala je Teodora Miljani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.