Neće više da ćuti: Ivan trpi pritisak, pa obelodanio poruke kojim ga UZNEMIRAVAJU - dokle sve ovo ide?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 18:00

Neće više da ćuti: Ivan trpi pritisak, pa obelodanio poruke kojim ga UZNEMIRAVAJU - dokle sve ovo ide?

Sve obelodanio.

Ivan Marinković je ostao šokiran ponašanjem svog "prijatelja" Nikole Lakića u "Eliti", kao i stvarima koje je tamo izgovorio, pa se oglasio za medije i otkrio sve detalje njihovog odnosa.

- U toku prošle sezone je molio da ide u studio kao moja podrška i moja supruga je voditeljima sa Red-a predlozila da ga pozovu. I to sve zarad njegovog mogućeg ulaska - rekao je Ivan, istakavši da je na neki način bio i "uznemiravan" porukama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i molbama svog doskorašnjeg prijatelja.

Sve Ivanove tvrdnje dokazene su upravo prepiskama koje su došle u posed medija. Na kojima se tačno vidi šta je Lakić radio:

- Stavi me prvog na spisak, jer mi je to možda i ključna karta za ulazak pored novinskih članaka koje ću da dam ako se odlučim za taj korak... Geri ništa ne znači jer je ostvaren i drugima, a ja ću već da iznesem hvalospeve na Ivanov račun i taman da iznesem pikanterije o mnogima u lajvu... Hvala, ljubim puno - glasila je poruka.

Ivan je takođe izneo da je u kontaktu sa Lakićevom suprugom, Cokom, a i njihova prepiska se videla, a tu se Coka izvinjavala Ivanu za reči koje Nikola govori u Eliti.

- Iko. izvini što te smaram ali mi je sad izašlo, pitali su me za neki intervju i ušla sam da vidim i izašao si mi ti pored. Nisam pratila to što je Nikola pričao za tebe ali mi je skroz bezveze situacija i Jeci sam rekla, znaš da se ja ne mešam u takve stvari kao i ona. Ja mislim da on u svojoj glavi kreira neku skroz drugačiju priču neku da si se sad ti okrenuo protiv njega napolju, baš mi je bezveze ovo sad - rekla je Coka, a preneo Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.