Ne prebacuj krivicu na mene! Nakon Sanjine poruke povodom RASKIDA, Matora će se GUŠITI U SUZAMA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne prebacuj krivicu na mene!" Nakon Sanjine poruke povodom RASKIDA, Matora će se GUŠITI U SUZAMA?!

Nije više mogla da ćuti!

Nakon ulaska Sofije Simić, koja je, kako je Ana Korać tvrdila prenela Jovani Tomić Matoroj da je njena partnerka Sanja Stanković raskinula vezu, zadrugarka nije mogla da dođe sebi.

Matora je danas kroz suze molila Drvo mudrosti da joj dozvoli da ima telefonski poziv sa Sanjom i da sazna da li je zaista raskinula. Stankovićeva se oglasila na svom Instagram profilu gde je poručila da će razgovarati sa Jovanom kada za to dođe vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ne mogu da verujem da osoba sa kojom sam provela toliko vremena, izjavljuje onakve stvari. E "moja" Coki, od mene nećeš čuti nikakve bljuvotine, nisam ja neko ko će pljuvati osobu sa kojom je bio toliko dugo. Ispala sam najgora svim površnim posmatračima, a istina je da sam bila najgora sebi, išla sam protiv svih, protiv osuda naroda, protiv porodice, šokirala sam prijatelje, javno sam priznala emocije, povredila sebi bliske ljude. Prvi put u životu stani iza svog postupka i ne prebacuj krivicu na mene, imamo vremena da razmislimo o svemu i porazgovaramo kad za to bude trenutak - napisala je Sanja Stanković.

Podsetimo, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković započele su svoju ljubavnu vezu u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", a ova veza trajala je do pre nekoliko dana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.