Ne očekujem da drugi razumeju zašto nemam decu! Popularna glumica o majčinstvu i braku sa poznatim suprugom

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 12:10

"Ne očekujem da drugi razumeju zašto nemam decu!" Popularna glumica o majčinstvu i braku sa poznatim suprugom

Retko otkriva detalje svoje intime!

Glumica Nataša Marković (47) već godinama je u srećnom braku sa beogradskim novinarom Zoranom Ćirjakovićem, ali svoj privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti.

Nataša je u jednom intervjuu govorila o odnosu sa Zoranom, te odgovorila na pitanje da li su strast prema putovanjima i znatiželjan duh jedna od stvari koje su je spojile sa mužem.

- Interesovanja partnera nisu nebitna. Ako se tu poklopite, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veća je verovatnoća da ćete uspeti. Zoran i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je i da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome. Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike - rekla je glumica svojevremeno.

Na pitanje da li je ikada osećala pritisak okruženja zbog toga što još nije iskusila majčinstvo, Nataša je u intervjuu za domaći magazin iskreno odgovorila:

- Ne pritisak, više sam iskusila osude. Mi volimo da sudimo. Čak sam u nekoliko situacija bila neiskrena po tom pitanju, zato što mi je tako jednostavnije. Ne očekujem da drugi to razumeju, ne volim kad su agresivni u dokazivanju svog stava. U poslednje vreme u komunikaciji s ljudima primenjujem sledeću rečenicu: "Nećemo se složiti, pređimo na drugu temu".

Na temu sreće imala je šta da kaže.

- U suštini svi se mi trudimo da budemo srećni. Niko nas ni kao male nije učio, čak nam ni roditelji nisu postavljali pitanje: “E, da li si srećan?”. Oni naravno čine sve da budeš srećan i podrazumevaju ako završiš školu, imaš dobar posao, to donosi novac, da ćeš biti srećan. Ali te to niko ne pita. Tako da je to veoma lično pitanje i to je jedan individualni rad. Sreća nije nešto što ti je dato. Prosto moraš da radiš na tome da bi bio srećan. Stpljivo gradim sreću i dalje. To je gradivo koje mora stalno da se obnavlja. To je stvarno pitanje ličnog truda i rada na sebi - kazala nam je ona nedavno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.