Ne možeš da znaš koja je to MUKA... Janjuš PRVI PUT progovorio o RAZLOGU samoubistva mlađeg brata

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 14:51

"Ne možeš da znaš koja je to MUKA..." Janjuš PRVI PUT progovorio o RAZLOGU samoubistva mlađeg brata

Otvorio je dušu u "Eliti", ali i dalje mu je jako teško da govori o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu.

Marko Janjušević Janjuš vratio se u "Elitu" u petak uveče, nakon što je neko vreme bio odsutan zbog smrti brata Mihajla. Janjuš je odmah po povratku u Belu kuću ispričao cimerima šta se desilo, a mnogi od njih su ostali u neverici i suzama.

Janjuš i dalje ne dolazi sebi nakon što mu se mladđi brat ubio u 27. godini, ali uspeva da komunicira sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugarima koje interesuje šta se sve desilo.

Janjuš je sada tokom razgovora sa Jovanom Tomić Matorom i Miljanom Kulić pričao o detaljima iz života svog brata Mihajla, a potom je istakao da mu je noć kada su mu saopštene tragične vesti najgora noć u životu, gora i od one kada mu je birao garderobu za sahranu...

Janjuševa ispovest naterala je suze na oči gledaocima, koji mu svakodnevno šalju poruke ljubavi i podrške.

Nekadašnji košarkaš progovorio je i o razlogu samoubistva mladog Mihajla, sa kojim ni sam nije dovoljno upoznat.

- A je l' ste vi imali neku pretpostavku zašto bi to uradio? - pitala je Miljana.

- Ništa, u glavi mu je nešto... - započeo je Janjuš ali nije uspeo da izusti do kraja.

- Nije imao devojku? - nastavila je Miljana aludirajući na to da je Mihajlo oduzeo sebi život zbog ljubavi.

- Ma nije se ništa brate dešavalo, nešto mu je puklo u glavi, imaš takvih slučajeva koliko hoćeš, ja nisam znao ništa i niko od nas, jednostavno mu je tako naišlo u glavi, nije imao nijedan problem. Ima takvih slučajeva koliko hoćeš, možeš da si najsrećniji čovek, da imaš sve, kad ti tako dođe u glavi... ko zna koja je to muka, brate... - pričao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.