Ne može više da izdrži: Sloba se udara po glavi, zapomaže i traži psihijatrijsku pomoć!

Izvor: Svet, 31.Maj.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može više da izdrži: Sloba se udara po glavi, zapomaže i traži psihijatrijsku pomoć!

Posle haosa koji je sinoć izbio u Beloj kući, Sloba Radanović na ivici je nervnog sloma.
Pevač se sinoć posvađao sa Kijom i otišao kod Lune, govoreći joj da je voli i da ne može bez nje, a svi ukućani osudili su ga zbog ovog poteza, te je to i danas glavna tema u “Zadruzi”.
Sloba je danas priznao da se psihički oseća veoma loše, pa se osamio i naglas zapomagao.
“Molim vas dovedite mi psihijatra ili mi dajte lekove za smirenje svaki dan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ja ne mogu više ovo da izdržim. Ne znam kako ću da izdržim još 20 dana, pomozite mi molim vas. Ne mogu više da podnesem sve ovo, poludeću”, govorio je Sloba, koji je zatim počeo da se udara po glavi.

SvetSvet
The post Ne može više da izdrži: Sloba se udara po glavi, zapomaže i traži psihijatrijsku pomoć! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.