Ne mogu na silu... Procurio razgovor iz pušione - Miljana Kulić zagrmela, hitno zahtevala OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 23:33

"Ne mogu na silu..." Procurio razgovor iz pušione - Miljana Kulić zagrmela, hitno zahtevala OVO (VIDEO)

Saterala je u ćošak.

Učesnice "Elite", Miljana Kulić i Bojana Pavlović raspravljale su se u pušionici jer im je odnos zahladneo, pa je Miljana zahtevala obrazloženje.

- Ne mogu ja ići na silu sa tobom da sedimo, kad budeš htela sedećemo. Nisi fer, sad sam sela sa tobom - rekla je Bojana.

- Sasvm slučajno, došla si da piješ kafu i ne laži - rekla je Miljana.

- Jedina si koju bih podržala da se nsam vratila, a tebi su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napunili glavu protiv mene - rekla je Miljana.

- U odabranima si je l' treba tamo da sedim svaki dan i da se svađam sa ljudima. Ne mogu u odabrane da ulazim, mene niko ne može da okrene protiv tebe - rekla je Bojana.

- Vidim da ti nisam draga više. Je l' si me pitala kako sam? - pitala je Miljana

- Što ti mene napadaš gde si ti bila, što nisi ti pitala da pijemo kafu - rekla je Bojana.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.