Ne dolazim sebi, samo su mi MOJI NA UMU Matora otkrila NOVE DETALJE Anitine sramne prevare sa Mateom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2023, 01:28

"Ne dolazim sebi, samo su mi MOJI NA UMU" Matora otkrila NOVE DETALJE Anitine sramne prevare sa Mateom

Sve je iznela u javnost.

Nakon odgledanog drugog dela odnosa Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore nakon saznanja da ju je Anita prevarila, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao je sa Matorom.

Ovaj razgovor je čekala čitava nacija kako bi se napokon čuo Jovanin stav na čitavu ovu zavrzlamu. Evo šta je rekla.

- Malo mi se dešava sada neka zbrka, zato što se nalazim u situaciju da kalkulišem kao da sam ja kriva, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ne Anita. Ugrzila sam se danas na sastanku kad je bila Lejdi Di... Ne radim ništa sa strane i ništa kvarno. Ja sam svesna da ona želi da izazove sve vrste sažaljenja, da joj ja priđem i ostalo. Meni je bilo krivo kada se pričalo o tim krađama, javila mi se emocija. Ne znači da ću da se pomirim, ali mi je bilo krivo. A onda odem u krevet i kažem sebi: "Šta te boli ku**c", a onda me ponese izliv besa, kao pokušava da mi dokaže ljubav tako što će da mi napravi haos za Lejdi Di. Kad bi mi opet Anita visila nad glavom i ostalo, lagala bih te kad bih ti rekla...Osećala bih se krivom za taj jedan deo - rekla je Matora.

- Kako možeš da osećaš tu krivicu za nečije loše stanje, a taj neko ko je odgovaran za tvoje, manjka mu toga - pitao je Darko.

- Pogledamo se mi sto puta dnevno. Ja joj kažem: "Nemoj to da radiš", onda ona dođe na moj krevet iz inata. Marko je video tu situaciju, pa se iskoristilo da taj razgovor se obavi, a ništa mi drugo nije rekla, osim: "Volim te" i "Kajem se". Ja sam se trudila da budem pribrana i da joj objasnim, koliko god mi se nije pričalo. Ona je bila još tu kada sam se vratila, rekla mi je: "Neću kući, dete će da mi oduzmu", mene to ponese - odgovorila je Tomićeva.

- Šta želiš?! Je l' želiš da nađeš nešto pozitivno ne bi li joj pružila priliku - pitao je Darko.

- Ne. Ja znam šta ona radi, ali bih te lagala kada bih ti rekla da mogu da budem imuna. Ja bih volela da mogu da joj kažem: "Teraj se u pi**u materinu, je l' te nije sramota?! ". Ja tu devojku, kako da ti kažem, još uvek imam emocije, a ne zaslužuje. Volela bih da mogu to da isključim. Nemam želju da skočim i da je strastveno branim, al' mi nije svejedno. Ja mislim da meni svako priđe sa nekom namerom. Razgovor je počeo sa: "Je l' imaš pljugu?!", ja sam pristala na taj razgovor. Pitao me je: "Kako si? Drago mi je da si bolje", ja mu kažem: "Je**ga, lagala bih kad bih rekla da sam ravnodušna" i onda se menja priča, kaže: "Kako ti je bilo kada sam je je**o u veceu?!". On je to uradio da vrati Miljani, a ujedno i za Marka Markovića, jer je bila zaljubljena u njega. On je meni govorio: "Čekaj da završim to sa Miljanom", ona je rekla da joj se je**lo. Rekla mi je da je želela da budu u vezi, on se začudio. Ja nisam bila u priči kada je bila Anita sa Zolom, bile su lisice i Marko Marković, nisam ni bila na mapi. Znači, ti si i dalje imao sujetu kada sam se poljubila sa njom, ali si mudro ćutao. Nekad je dobro kalkulisati, u vidu agresije, a prošle godine je priznao da mu ne bi glava bila razbijena. I on mi kaže: "Samo da znaš, mi smo uvek dobri, ali nikad nećemo moći da se družimo jer si ti bila sa mojom devojkom, a ne ja sa tvojom". Ja mu kažem: "Okej, u pravu si". Nikad mi nije rekao to kroz sezone svađanja sa Miljanom. Dve nedelje odnos sa Anitom veličaš. Posle mi neko kaže da je Miljana luda?! Boli me ku**c! - rekla je Matora.

- Sa ovog aspekta, da li bi bilo bolje da su onomad tvoj otac i brat hteli da spreće svadbu - pitao je Darko.

- Prvo mi je porodica na umu i što sam iznapu**ala one ljude. Je**ga, tako sam odlučila u tom trenutku. Ja sam znala da je Anita luda, posesivna i opsesivna - rekla je Matora.

- Koliko je poražavajuće da dok je planirala planove sa tobom za budućnost, da je pravila dijametralno suprotne sa Mateom - pitao je Darko.

- Ja ne mogu da dođem sebi, čoveče, nek me pusti. Ne laže Ivan! Gleda sve gde može da izvrda. Na kraju ću samu sebe razludeti. Boli me briga, šta god, doćiće i taj trenutak kada će meni sve prestati, ali zar nije fer da ti kažem kao danas, a ne da radim na kvarno. Nikad joj ne bih oprostila! Najviše bih volela da nije ovako osramotila mene i moju porodicu, da me nije toliko ubeđivala na neke stvari. Još gore mi je kad pomislim na Alekseja, dokle je ona išla?! Nekad plačem zato što još uvek imam osećaj da je volim, a nekad što ne mogu da verujem što mi se to desilo. Ne, nisam znala! Očekivala sam svađu i sve to, ali ovo ne. Istrpeću ja komentare - rekla je Tomićeva.

Detaljnije o tome šta je Matora govorila, poslušajte i pogledajte u video zapisu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.