Nataša Rodić i ‘Mali Peja’ rešili da OTKRIJU sve! Evo šta kažu o svojoj VEZI!

Izvor: Svet, 01.Jul.2020, 15:33

Nataša Rodić i ‘Mali Peja’ rešili da OTKRIJU sve! Evo šta kažu o svojoj VEZI!

Sestre Rodić su pod budnim okom javnosti otkad je njihova sestra Bogdana postala član porodice Ražnatović. Nakon što je u medijima kao bomba odjeknula vest da su Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, i Nataša Rodić u vezi, njih dvoje su se oglasili preko svojim Instagram profila.
Međutim, izgleda da nema ništa od toga da Rodići dobiju još jednu pevačicu za priju. Kada je videla da se velika prašina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << digla oko pomenute fotografije, Nataša se odglasila preko storija na Instagramu i kratko napisala: ‘Nije istina’ i stavila tačku na dalja nagađanja.

Podsetimo, vest da su njih dvoje zajedno procurela je u medije nakon što je na Jovanovom profilu osvanula fotografija na kojoj njih dvoje, kao i Bojana Rodić i Mirko Šijan, uživaju pored bazena.
NOVI STAR! Ispovest Janjuševe ljubavnice: Napravio mi je dete i zbrisao! Romanina majka: Istina o pljački! KIJA sve otkriva o Ceci i JK! Popović pobegao iz zemlje, Suzana ostala sama!

SVETinstagram prinscreen/ instagram
The post Nataša Rodić i ‘Mali Peja’ rešili da OTKRIJU sve! Evo šta kažu o svojoj VEZI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAO BOMBA ODJEKNULO DA JE ZLATIN SIN U VEZI SA TREĆOM RODIĆKOM Pevačica se sada oglasila i otkrila šta misli o Nataši

Izvor: Blic, 01.Jul.2020

Nataša Rodić i Jovan Pejić, i sin Zlate Petrović navodno su u vezi, a vest je iznenadila mnoge.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.