Nataša Bekvalac zapalila Arenu: ovo su snimci sa velikog koncerta pop zvezde

Izvor: Tracara.com, 15.Feb.2020, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac zapalila Arenu: ovo su snimci sa velikog koncerta pop zvezde

View this post on Instagram A post shared by Dragan Kecman (@dragankecman) on Feb 15, 2020 at 2:55am PST Nataša Bekvalac potvrdila je sinoć status velike regionalne zvezde, koncertom u punoj Štark Areni u Beogradu. Pop zvezda dvočasovni koncert počela je numerom Ja sam dobro, spuštajući se sa na velikom krugu sa jednog kraja Arene na drugi. “Dobro veče, Beograde. Da li ste mi dobro? >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Hoću da ljubav noćas bude jedini jezik kojim govorimo. Dobrodošli na “SOS za ljubav šou,” poručila je na početku. Svaku pesmu pratila je posebna koreografija i grupa plesača, a hitova je bilo mnogo: od Lave moj, Pozitivna, 300 stepeni do starijih klasika Mali signali, Laži me i mnogih drugih. https://tracara.com/wp-content/uploads/2020/02/bekvalac-koncert-arena.mp4 Gosti na koncerti bili su Emina Jahović, sa kojom je Nataša izvela pesme Gospodine i Muško više ne mogu, Magla bend sa kojima je snimila duet Neprijatelj, ali i njena sestričina Zoi, koja je izvela singl Jasno mi je. Koncert je bio ispunjen i aktivističkim porukama, pre svega usmerenih na žene žrtve nasilje, za koje se Bekvalac već neko vreme bori i njima je posvetila numeru Najgora, dok su se na ekranima smenjivale fotografije jakih žena. Uz pesmu Sve je to ljubav poslala je podršku i poruku LGBTQ+ zajednici, koja je po njenim rečima, među njenom najvećom podrškom. https://tracara.com/wp-content/uploads/2020/02/lgbt-bekvalac.mp4 The post Nataša Bekvalac zapalila Arenu: ovo su snimci sa velikog koncerta pop zvezde appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Šabanova udovica u crnini proslavila svoj 62. rođendan! Evo šta je Ilda priredila Goci!

Izvor: Svet, 15.Feb.2020

Gordana Šaulić proslavila je 62. u porodičnom okruženju. Ovo je drugi rođendan koji proslavlja bez njenog Šabana, za kojim i dalje pati i nosi isključivo crno.. . . . . . . . . View this post on Instagram. . . . . . . . . . . . . . . . A, gde smo sada, ko se kome nada? da l' neko...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.