Nataša Bekvalac izazvala ovacije na premijeri mjuzikla TAJNA CRNE RUKE! FOTO

Izvor: Svet plus, 10.Okt.2016, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac izazvala ovacije na premijeri mjuzikla TAJNA CRNE RUKE! FOTO

Sinoć je u Sava centru premijerno izveden mjuzikl "Tajna crne ruke", a pevačica Nataša Bekvalac dobilaje ovacije za ulogu Drage Mašin.

Iako je doživela dosta neprijatnih situacija, kada je objavljeno da joj pripao lik Drage Mašin, Nataša Bekvalac uprkos velikoj tremi sinoć je opravdala očekivanja reditelja Ljubiše Ristića i pokazala da pored pevanja, sjajno se snalazi i u glumačkim vodama. Pevačica je mjuzikl započela pesmom "Ljubav je zlo" i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dobila neverovatan aplauz, a završna scena u kojoj ubijaju Dragu Mašin izvedena je besprekorno, te možemo da zaključimo da je izbor bio pravi.

Takođe u predstavi se pojavljuju i Natašine kolege Dušan Svilar i Bojana Stamenov, a pevačica nije krila uzbuđenje, te je na društvenoj mreži Instagram, odmah nakon premijere podelila sreću sa svojim pratiocima putem slika koje je objavila.

Ovaj osecaj niiiikada necu zaboraviti!💔💔💔💔💔💔💔💔💔Cudo je ovaj teatar ...Hvala vam!💔

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 9, 2016 at 3:13pm PDT

Tajna crne ruke...

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 9, 2016 at 5:32am PDT
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUŠKICE NA PREMIJERI Nataša Bekvalac tekst čitala sa dlana

Izvor: Blic, 10.Okt.2016

Nataša Bekvalac sinoć je zablistala na premijeri mjuzikla "Tajna crne ruke", a pošto ništa nije želela da prepusti slučaju deo teksta je ispisala na dlanu da se ne bi desilo da ga zaboravi dok je na sceni...Kako se snašla u ulozi Drage Mašin, šta je rekla odmah posle premijere i šta joj je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.