Nastup na Trgu uporedila sa seoskom zabavom u Babinom zubu - Karleuša nastavlja rat sa Teom Tairović

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 23:33

Nastup na Trgu uporedila sa seoskom zabavom u Babinom zubu - Karleuša nastavlja rat sa Teom Tairović

Smatra da pevačica ne poštuje ni šansu, ni publiku, ni mesto, ni državu.

Jelena Karleuša nastupila je ispred Skupštine Republike Srbije na dočeku 2022. godine, a sada je javno prozvala svoju koleginicu Teu Tairović objavivši fotografiju s njenog koncerta koji je održan sinoć na Trgu Republike.

Jelena je najpre napravila uvertiru i istakla da ona ne voli sebe da poredi s drugim izvođačima, a potom nastavila da kritikuje izvođače koji su nastupili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sinoć na dočeku Srpske nove godine:

- Nikada nisam sebe poredila sa drugim izvođačima jer je to u svakom smislu neuporedivo, ali sam iskreno šokirana koliko oni koji (ne) zasluženo dobiju priliku da pevaju na Trgu Republike, ne poštuju ni šansu, ni publiku, ni mesto, ni državu. Dobiti priliku da nastupite ispred Skupštine ili na Trgu, velika je čast i odgovornost. Ali umesto da daju sve od sebe da opravdaju poverenje grada, svedoci smo da mnogi pevači jednostavno nikada nisu smeli da dobiju čansu - napisala je Karleuša i iskritikovala još više:

- Poslednji doček Nove godine i nekako, ali doček Srpske nove godine na Trgu u Beogradu, primer je kako ne treba. Beograđani zaslužuju mnogo više. Zaslužuju da im se pruži spektakl, trud, ideja, rad, momenat za pamćenje - napisala je Jelena iznad fotografije sa svog nastupa, a na sledećoj slici na kojoj je njena koleginica Tea Tairović od sinoć i ona od pre dve godine završila je svoje komentarisanje:

- Nažalost, ne poštuju svi publiku na isti način, ne poštuju svi Beograd na isti način i ne vole svi Beograđane onako kako Beograđani zaslužuju. Beograd, Trg ispred Skupštine ili ispred Narodnog pozorišta nikada više ne sme da izgleda kao seoska zabava u Babinom zubu jer je Beograd evropska metropola! Nekima jednostavno nije mesto na Trgu Republike jer to nije isto što i kafanska tezga - napisala je Jelena Karleuša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.