Nastavak Pevačice: Milica Todorović nova je žrtva vlaške magije, a evo kada možete pogledati seriju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 19:06

Nastavak "Pevačice": Milica Todorović nova je žrtva vlaške magije, a evo kada možete pogledati seriju (VIDEO)

Novi likovi u kandžama onostranog na domaćoj javnoj sceni.

Krimi drama "Pevačica" nastaviće se uskoro na malim ekranima, i to od 19. decembra, a nova pevačica koja će glumiti u ovoj seriji je Milica Todorović.

U toku današnjeg dana izašao je trejler za drugu sezonu serije "Pevačica", a sudeći po priloženom, očekuje nas nova doza misterije, okultnog i onostranog.

Mlada muzička zvezda u usponu, Ivana Lazić, koju tumači pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milica Pavlović, nakon pobede na muzičkom takmičenju "Superglas" dobija sve o čemu je ikad sanjala — život u velikom gradu, slavu, popularnost, brojne nastupe, putovanja, a i ljubav najpoznatijeg muzičkog kompozitora i producenta u zemlji Vlade Vidaka, koga igra Miloš Timotijević.

Ivana sve je stekla ishodom magijskih rituala gatare Vlajne, koju tumači Nataša Ninković. Međutim, mladoj pevačici počinju da se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom. Tražeći racionalne odgovore, privatni detektiv Bojan (Zlatan Vidović) koji pored policije radi na rasvetljavanju ovog slučaja i u svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim što dugo neće moći da razume.

Čitava drama dobija svoj nastavak 19. decembra, a nova centralna figura je pevačica Daša, koju tumači Milica Todorović. Uz stare, živopisne likove, dolaze i novi, a magovi opet, po svemu sudeći, diktiraju sudbinu junaka serije "Pevačica".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.