Nasilje: Amber Herd objavila snimak koji može da uništi Džonija Depa na sudu

Izvor: Svet, 13.Avg.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilje: Amber Herd objavila snimak koji može da uništi Džonija Depa na sudu

Razvod godine u Holivudu je doživeo još jedan veliki preokret.
Supruga Džonija Depa, Amber Herd, podnela je sudu u Los Anđelesu zahtev za razvod, navodeći kao razlog “nepremostive razlike”, nakon samo 15 meseci braka.
Amber je sudu predala fotografije na kojima se vide masnice na oku, za koje tvrdi da joj je napravio suprug Džoni Dep.
A u javnosti se u međuvremenu pojavio i snimak, na kojem Džoni besni, viče. psuje i maltretira svoju suprugu, koji je ona snimila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << početkom godine, prenose mediji.

Amber ga u jednom trenutku pita da li je sve to popio otkad je ustao, zbog čega on počinje da viče na nju, lomi čašu i grabi telefon kojim ga je snimala, da bi se snimak su sledećem trenutku prekinuo.
Ipak, izvor blizak glumcu rekao je da je snimak namešten i da se jasno čuje da se Amber smeje tokom većeg dela videa.
width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nasilje: Amber Herd objavila snimak koji može da uništi Džonija Depa na sudu

Izvor: Scandal.rs, 13.Avg.2016

Razvod godine u Holivudu je doživeo još jedan veliki preokret...Supruga Džonija Depa, Amber Herd, podnela je sudu u Los Anđelesu zahtev za razvod, navodeći kao razlog “nepremostive razlike”, nakon samo 15 meseci braka...Amber je sudu predala fotografije na kojima se vide masnice na oku, za koje...

Nastavak na Scandal.rs...

PROCUREO SNIMAK: Podivljali Džoni Dep psovao, lomio po kući, a onda je krenuo na svoju ženu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2016

Glumački par Džoni Dep i Amber Herd su pred razvodom, a još jedan detalj "dolio je ulje na vatru". Naime, portal TMZ objavio je snimak na kome se vidi kako Dep psuje i lomi stvari po kući...Kada je sipao vino u čašu, njegova aktuelna žena Amber Herd ga je pitala da je polovinu flaše popio jutros,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.