Naša poznata pevačica uhvatila VERENIKA u prevari sa MUŠKARCEM: Nenajavljena banula u stan pa zatekla ŠOK prizor

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 19:06

Naša poznata pevačica uhvatila VERENIKA u prevari sa MUŠKARCEM: Nenajavljena banula u stan pa zatekla ŠOK prizor

Mira Škorić je doživela neprijatnu scenu sa svojim tadašnjim izabranikom, a nakon toga prekinula svaki kontakt sa njim.

Pevačica Mira Škorić, pre nekoliko godina je raskinula veridbu sa bogatim biznismenom iz Nemačke, nakon što ga je uhvatila u preljubi sa muškarcem.

Ona je, naime, kako je ispričala za domaće medije htela da iznenadi verenika, nemačkog biznismena, pa je nenajavljena banula u njegov stan u Berlinu.

Tada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je doživela neprijatno iznenađenje, zatekla je svog partnera u krevetu sa muškarcem i tada su prekinuli svaki kontakt.

Podsetimo, Mira Škorić ima prelepu ćerku koja je lekarka. Milica je inače izgovorila sudbonosno "da" svom dugogodišnjem izabraniku prošle godine, a svadbenom veselju koje je upriličeno u jednom elitnom restoranu, prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti.

- Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem - rekla je Mira jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.