Napokon zajedno: Mirka se seli kod Vujadina u Moldaviju!

Izvor: Svet, 28.Nov.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napokon zajedno: Mirka se seli kod Vujadina u Moldaviju!

Vujadin Savić, prvotimac moldavskog kluba Šerif, već je skovao plan o okupljanju svoje porodice u gradu Tiraspolju, te polako priprema teren za dolazak supruge Mirke i njihovo troje dece.
Mirka je srećna što će nakon novogodišnjih praznika sa suprugom i decom ponovo živeti pod istim krovom.
Od početka sam znala da ćemo imati ovakav život. Vujadin je fudbaler i normalno je da mu se deca i ja prilagođavamo. I do sada sam ga pratila kad je igrao u Nemačkoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pa u Francuskoj. Međutim, on od letos igra u Moldaviji, a budući da je naše najmlađe dete Mihajlo bio mali za selidbu, do sada nismo mogli da mu se pridružimo. Meni je bilo lakše da budem u Srbiji gde imam pomoć porodice oko dece, a i imala sam mnogo posla u pozorištu. Vujadin se prilagodio životu u Moldaviji, tako da mi dolazimo na pripremljen teren. Srećna sam što ćemo biti svi zajedno“, rekla je Mirka za “Blic”.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.