Naljutila se na Ognjena što je ofirao: Rada Radenović kolje patke!

Izvor: Svet, 09.Nov.2011, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naljutila se na Ognjena što je "ofirao": Rada Radenović kolje patke!

naslov: 
Naljutila se na Ognjena što je "ofirao": Rada Radenović kolje patke!



excerpt: 
Ognjen Amidžić obelodanio je šta je Radenovićka radila u Surduku kad ju je pozvao da gostuje u emisiji...


izvor: 
Kurir


tekst clanka: 
Ognjen Amidžić opasno je naljutio Radu Radenović kad je rekao da je ona sa babom i dedom u Surduku klala patke! Voditelj je Radenovićevu pozvao telefonom da gostuje u "Ami Dži šouu", a kad ju je pitao gde se nalazi, ona mu je odgovorila: "Evo me u Surduku, koljem patku", rekla je Rada, ne sluteći da će Ognjen to preneti celoj Srbiji. Videlo se da je Rada zamerila Amidžiću, ali je nastavila da priča o svom novom projektu.
"Zamerila sam mu na koječemu, ali to je između nas. Ostaću dosledna sebi i to neću zloupotrebiti u novinama, kao što je on našu internu priču zloupotrebio u svojoj emisiji", rekla je Rada za Kurir.
Ognjen smatra da je šala na Radin račun bila simpatična, pa čak i edukativna. "Baš je super što Rada ume da radi i takve stvari. Patka nije kokoška, tako da je bilo zanimljivo slušati o tome, pa su gledaoci iz našeg razgovora mogli nešto i da nauče", kaže Amidžić.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.