Nakon što su UHVAĆENI, Anita potvrdila ukućanima da je sve istina: Anđelo ne skida osmeh sa lica

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 14:09

Nakon što su UHVAĆENI, Anita potvrdila ukućanima da je sve istina: Anđelo ne skida osmeh sa lica

Mnogi smatraju da je reč možda i o najlepšem paru rijalitija.

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su već nekoliko dana glavna tema dešavanja u rijalitiju programu "Elita", a kamere ih prate gotovo na svakom koraku. Iako su svesni da svojim postupcima nanose bol Jovani Tomić Matoroj, njih dvoje nisu mogli da sakriju svoju privlačnost jedno ka drugom, te su nakon provedenog vremena u krevetu odlučili da ovog jutra nastave tamo gde su stali.

Naime, nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se probudili i napustili spavaću sobu, Stanojlovićeva i Ranković su sve vreme krišom razmenjivali tajanstvene poglede, međutim, kako je Bela kuća dobro prekrivena kamerama, sve se zabeležilo.

Ona je sve to i priznala u razgovoru sa Borislavom Terzićem Terzom.

- Vidiš kako sam smršala -rekla je Anita.

- Moraš da batališ cigare -rekao je Terza.

- Sada će ljubav da me ugoji -rekla je Anita.

- Vi pričate? -pitao je Terza.

- Komuniciramo pogledima. Bila sam kod njega na krevetu jutros -rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.