Nakon što je PRETIO Aneli, zadrugar UHVAĆEN kako mlatara ORUŽJEM: Isplivala ŠOKANTNA fotografija

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 20:57

Nakon što je PRETIO Aneli, zadrugar UHVAĆEN kako mlatara ORUŽJEM: Isplivala ŠOKANTNA fotografija

Bilal se našalio, pa objasnio da je u pitanju igračka.

Bivši zadrugar i nekadašnji voditelj Bilal Brajlović šokirao je svoje fanove poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, on se usnimio kako mlatara pištoljem u jednoj šumi, a preko objave dopisao sledeće reči:

Reći ćemo Instagramu da je igračka, korišćena za snimanje filma - napisao je Brajlović.

Uz snimak, Brajlović je podelio i pesmu "Puklo nebo" i to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sledeće stihove:

Puklo nebo iznad grada, oko mene samo banda - glase stihovi koje je podelio Bilal Brajlović.

Inače, Bilal je nedavno javno zapretio porodici Ahmić i uputio poslednju opomenu da će izneti kompletnu istinu o Aneli, ukoliko Sita još jednom bude jasno napisala da Brajlović laže u svojim javnim nastupanjima.

Bilal ističe da ima pravo da ne gotivi Aneli, ali da ono što sve poseduje o njoj, će izneti ukoliko Sita bude nastavila da iznosi, kako on tvrdi, laži o njemu, te da se nakon toga neće zaustavljali sa objavljivanjem istine o takmičarki aktuelne sezone "Elite".

- Ja kao sad ne smem ništa reći, samo neka kaže za ovaj klip, onda ću ja zvati i bivšu ženu, pa će videti ko kako priča i ko šta radi, ne gotivim Aneli, šta treba da joj ljubim stopala, a nemam lepo mišljenje o njoj? - poručio je Bilal, pa dodao:

A post shared by Bilal Brajlovic (@bilalbrajlovic)

- Kao ona mi je uterala strah u kosti, ne... Sad vam kažem, ako ja kažem, nek još jednom objavi stori da ja lažem, pa će biti sve pošteno, odgovaram njenim baba ludama, babetine od Aneli - završio je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.