Nakon povlačenja iz javnosti, srpska glumica Milica Milša OTKRILA potresne DETALJE o svom životu koje NIKO NIJE ZNAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon povlačenja iz javnosti, srpska glumica Milica Milša OTKRILA potresne DETALJE o svom životu koje NIKO NIJE ZNAO

Bila su to teška vremena za nju.

Glumica Milica Milša udala se u avgustu 1999. godine za scenaristu Žarka Jokanovića. Poznata dramska umetnica retko kada je u javnosti pričala o svom privatnom životu, međutim sada je donela drugu odluku.

Milica je novinarima rekla da ju je suprug Žarko osvojio svojim šarmom, ali i humorom. Ono što je zanimljivo jeste da su se njih dvoje družili samo mesec dana, posle čega su stali na ludi kamen.

- Mesec dana, koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo se družili, Žarko je bio pravi vitez. Osvajao me je pameću, šarmom, duhovitošću, inteligencijom. U svakom trenutku se trudio da pokaže koliko me voli i koliko mu značim. Nije prošlo mnogo vremena, a ja sam uhvatila sebe kako razmišljam o njemu. Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim. Pristala sam da se udam za njega, a da se nismo ni poljubili - rekla je Milica.

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic) on Mar 2, 2020 at 4:56am PST

Kada je bila studentkinja, Milica je ostala u drugom stanju, pa je tako sa 23 godine rodila sina koji je dobio ime po njenom ocu - Antonije. Pre nego što je zatrudnela, Milicu je ostavio partner, zbog čega je svom sinu bila i otac i majka.

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je Milica 2017. godine.

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic) on Sep 13, 2019 at 4:26am PDT

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.