Nakon gubitka bebe Slađa Alegro se vraća na scenu!

Izvor: Scandal.rs, 02.Dec.2016, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon gubitka bebe Slađa Alegro se vraća na scenu!

Slađa Alegro rešila je da se vrati na scenu, nakon što je nedavno po drugi put izgubila bebu.

Pevačica se oglasila na društvenim mrežama i zahvalila svim prijateljima i fanovima koji su bili uz nju u ovim teškim trenucima, ali i najavila svoj novogodišnji nastup.

Prvi put posle duže pauze vidimo se u novogodišnjoj noći, veoma se radujem druženju sa vama i nestrpljivo iščekujem tu noć. Iskoristila bih priliku da se ovim putem javno zahvalim svim dobrim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ljudima koji su se javili da me podrže, ohrabre, pa makar i samo pozdrave ovih poslednjih dana. Svim ženama hvala na savetima i pažnji, živi bili”, napisala je pevačica na Fejsbuku.

Slađa Vujičić, bivša pevačica grupe “Alegro” udala se u januaru ove godine. Ona je i prošle godine ostala u drugom stanju, ali je nakon dva meseca izgubila bebu.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.