Nakon drame kroz koju je prošla, uhvaćena sa BIVŠIM: Aleksandra Mladenović ponovo u njegovom društvu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 10:18

Nakon drame kroz koju je prošla, uhvaćena sa BIVŠIM: Aleksandra Mladenović ponovo u njegovom društvu (FOTO)

Osvanula fotografija na mrežama.

Pevačica, Aleksandra Mladenović nedavno je proživela pravu agoniju zbog bivšeg dečka kojeg je prijavila za pretnje ubistvom i samoubistvom.

Sada je potezom iznenadila mnoge, kada je na društvenim mrežama osvsnula fotografija na kojoj se jasno vidi da je pevačica u društvu svoje nekadašnje ljubavi.

U pitanju je njen kolega Uroš Živković, sa kojim je pevačica bila kada su oboje bili na početku karijere.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Dokaz da sa bivšim partnerom može da ostane u dobrim odnosima je i nova fotografija kojom se Aleksandra pohvalila pratiocima na svom Instagram nalogu. Mladenovićeva je obavestila fanove da vreme provodi sa Urošem.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno govorila o bivšem dečku kojeg je prijavila policiji.

- Predivan je bio tokom veze nismo imali nikakvih problema, samo sam naprasno došla do saznanja i svega i teško mi je da pričam o tome uznemirim nisam spremna. Ne bih pričala, on ima zabranu prilaska neka tako i ostane. Nije obrisao slike ali dobro to je njegova stvar - rekla je Aleksandra Mladenović, a kako je i sama navodila, do sada nije imala sreće na ljubavnom planu.

Od bivših partnera je doživljavala brojne neprijate situacije koje su dosta uticale na nju, ali jedan od njih ostao joj je pravi prijatelj do danas, iako njihov emotivna veza nije uspela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.