Nakon Teodorine DIJAGNOZE, partner otkrio kroz šta prolaze: Objavljen emotivni snimak, scene slamaju srce

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 23:43

Nakon Teodorine DIJAGNOZE, partner otkrio kroz šta prolaze: Objavljen emotivni snimak, scene slamaju srce

Ove scene su zaista bile za pamćenje.

Starleta Teodora Balzak je pre mesec dana napustila rijaliti zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, a sada je javnosti otkrila da se njen zdravstveni problem dodatno pogoršao. Teodora je izjavila da je dobila upalu štitne žlezde i da joj je stanje veoma loše, do te mere da više ne može ni da govori.

Teodora se nije osećala dobro tokom boravka u Beloj kući, te joj je produkcija omogućila da obavi kompletne analize. Rezultati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << analiza su bili loši, što je zahtevalo hitno napuštanje rijalitija radi lečenja van kuće.

- Dobila sam upalu štitne žlezde, imam temperaturu. Baš mi je loše, ne mogu ni da pričam uopšte - otkrila je Teodora.

Starleta je otkrila da je pored upale štitne žlezde, otkriveno i da ima problema sa srcem, tahikardijom i nadbubrežnom žlezdom. Imala je i loše rezultate krvne slike, a dodatno je najavila da će biti podvrgnuta raznim ispitivanjima, uključujući i ultrazvuk stomaka.

Nikola Bukilić, njen izabranik, uz nju je u ovim teškim momentima i najveća joj je podrška, što je dokazao i današnjom objavom na Instagramu, gde je podelio scenu iz rijalitija. Oni su imali poprilično turbulentnu vezu, ali su i uživali zajedno, a upravo takvih momenata se prisetio Bukilić, pa podelio sa zajedničkim fanovima na Instagramu, koji prate svaki njihov korak.

Teodora mu je julče uputila emotivnu poruku, naglasivši da su zajedno u dobru i zlu, a on je sada odlučio da joj se ovako "oduži" i stavi do znanja da je na njenoj strani u svakom trenutku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.