Nakon NEVIĐENOG SKANDALA na takmičenju za PZE, oglasila se Olivera Kovačević - poručila samo jedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 02:03

Nakon NEVIĐENOG SKANDALA na takmičenju za PZE, oglasila se Olivera Kovačević - poručila samo jedno

Velika bura nakon održanog finala pokrenula se zbog članova žirija i njihovog glasanja. Nakon Teya Dorine pobede oglasila se i Breskvica i poželela sreću svojoj koleginici, a haos se nastavio i u toku dana.

Nakon što je Teya Dorina numera pobedila na u domaćem izboru na Pesmi za Evroviziju 2024. godine, javnost je digla glas tražeći promenu pravila glasanja, te su se organizovali kako bi izdejstvovali veći uticaj publike u odlučivanju pobednika.

Teya >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dora je osvojila 10 poena sa oko 28.000 glasova publike, dok je Breskvica sa gotovo 45.000 glasova dobila maksimalnih 12 bodova, ali je ipak Teya odnela pobedu zahvaljujući prednosti koju joj je dao stručni žiri.

Nekadašnja urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević oglasila se na Instagramu posle pobede na Izboru za pesmu za Evroviziju, pa je kratku poruku uputila svima koji pomno prate ovo takmičenje.

- Volim PZE. Hvala. Naš biser dolazi - poručila je Olivera na svom profilu.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.