Nakon NAJVEĆEG PONIŽENJA u životu slavna pevačica NESTALA, svi su zabrinuti jer NEMA NI TRAGA NI GLASA od nje već dve nedelje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon NAJVEĆEG PONIŽENJA u životu slavna pevačica NESTALA, svi su zabrinuti jer NEMA NI TRAGA NI GLASA od nje već dve nedelje!

Stanje alarmantno.

Australijska pevačica Igi Azelea 27. maja ugasila je sve društvene mreže, a sve zbog besa koji ju je obuzeo kada su na Internetu procurele njene ranije nikad objavljene golišave fotografije.

VUKAŠIN GOLUBOVIĆ, NECA, ĐINA, LOLA, POPARA: Evo kako danas izgledaju glumci iz "Srećnih ljudi" i čime se bave (VIDEO)

Ova atraktivna dama sporne fotke napravila je još 2016. i to u okviru editorijala za čuveni magazin "GQ", a iza kamere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio je fotograf Nino Munoz.

Igi je na ovim slikama u toplesu, samo u prekratkom šortsu, no one ipak na kraju nisu ugledale svetlost dana.

A post shared by Iggy Azalea (@iggyazaleaempire) on May 22, 2018 at 2:54pm PDT

Nakon što su iste završile na Internetu, ona je javno rekla koliko je šokirana i uvređena.

- Puno slavnih žena poziralo je za "GQ" časopis sa strateški skrivenim mestima na telu. Uvek su mi takve naslovnice bile lepe, pa sam tako iskoristila priliku koja mi se pružila. Nikada nisam pristala na snimanje fotografija u toplesu koje bi bile namenjene objavljivanju. Ljuta sam i iznenađena što su bilo koje fotografije sačuvane i da nisu odmah izbrisane nakon što je izabrana fotografija za naslovnicu. Uznemirena sam brojem komentara muškaraca koji su mi zbog tih fotki slali opise onoga što bi mi radili. Trenutno sam puna negativne energije i loših osećanja. Ljuta sam, tužna, ponižena... Ovo je kao nuklearna bomba koja je eksplodirala i uništila me emocionalno - zaključila je pevačica tada i rešila da se povuče.

A post shared by Iggy Azalea (@iggyazaleaempire) on Oct 16, 2018 at 8:27pm PDT

Ipak, niko nije očekivao da će to značiti poptunu tišinu... Nje već dve nedelje nema ni na mrežama, ni u medijima, a nije se oglasila ni za svoj 29. rođendan. Fanovi su zabrinuti i zbunjeni, i neprestano apeluju na Igi da se vrati na Tviter i Instagram.

Više fotografija atraktivne pevačice pogledajte u galeriji ispod:

A post shared by Iggy Azalea (@iggyazaleaempire) on May 31, 2019 at 6:10pm PDT

A post shared by Iggy Azalea (@iggyazaleaempire) on May 29, 2019 at 7:34pm PDT

A post shared by Iggy Azalea (@iggyazaleaempire) on May 24, 2019 at 2:53pm PDT

A post shared by Iggy Azalea (@iggyazaleaempire) on Jul 14, 2018 at 3:29pm PDT

A post shared by Iggy Azalea (@iggyazaleaempire) on Apr 13, 2017 at 6:36pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.