Nakon HITNE HOSPITALIZACIJE, Ana Ćurčić zauvek ZAPUŠILA USTA Anđeli Đuričić: Jedna rečenica rekla sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 23:53

Nakon HITNE HOSPITALIZACIJE, Ana Ćurčić zauvek ZAPUŠILA USTA Anđeli Đuričić: Jedna rečenica rekla sve

Šah-mat.

Ana Ćurčić, dobro poznato "Hajpovo" lice, nedavno je hitno hospitalizovana. Kako je i sama Ana rekla, pre nego što joj se slošilo ona je  obavljala svoj ritual nedeljom i čitala molitve, kako bi pronašla svoj mir, budući da se vidno potresla zbog nekadašnje partnerke njenog parnera, Anđele Đuričić.

jeno zdravstveno stanje zahtevalo je lekarsku intervenciju, a mediji su konstantno pratili da li Anino stanje ide na bolje.

Svako ko poseduje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvene mreže mogao je zadnjih dana posvedočiti eksplicitnim snimcima i fotografijama, zbog kojih je Đuričićeva dobijala neslavne nadimke. Tara Simov je javno objavila eksplicitne scene Anđeline prošlosti, dodatno produbljujući sukob, koji traje i dan-danas.

Anđela sa Simovom ratuje već nekoliko dana unazad, a neprestano putem storija na Instagramu proziva i Anu Ćurčić, koja je sada odlučila da stavi tačku na sve. Iskoristila je pesmu za svoj video, pa poslala brutalnu poruku suparnici, koja joj je preotela nevenčanog muža, Zvezdana Slavnića, u Zadruzi 6, nakon čega su oboje diskvalifikovani iz rijalitija, a Ana je zauzela visoko drugo mesto.

 - Ćutanje je zlato - napisala je Ana Ćurčić u svom videu,a mnogi čekaju Anđelin odgovor na ovu Aninu objavu.

A post shared by Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.