Najtužnija pesma Ace Lukasa: Dok je pevam, moja duša plače... (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 08.Okt.2021, 10:26

Najtužnija pesma Ace Lukasa: Dok je pevam, moja duša plače... (VIDEO)

Najtužnija pesma Ace Lukasa, posvećena je njegovom pokojnom prijatelju koji se predozirao. Dok je pevam, moja duša plače...

"Pesma “Lešće” je posvećena mom prijatelju koji je umro od posledica drogiranja i ona je poziv svima da kažu ne drogama. Pesma je nastala 1985. godine i svi iz moje generacije su je znali na Karaburmi i pre nego sam je snimio. Morao sam da snimim i otpevam tu pesmu, jer je neraskividi deo mog života", ispričao je Aca Lukas >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i nastavio:

"Iako u mom oku ponekad, dok je pevam, drugi ne primete suzu, moja duša plače. Pesma je inspirisana pričom o devojci sa Karaburbe koja svakodnevno odlazi na groblje “Lešće” i nosi cveće na grob svog umrlog momka. On je umro od posledica drogiranja.

Svaki put pre nego otpevam, volim da publici objasnim kome sam je ja posvetio - svom pokojnom prijatelju koji je takođe umro od posledica drogiranja. Nikad nisam hteo da snimim spot za tu spesmu, jer sam znao da bi to bio moj poslednji snimak"
, zaključuje Aca Lukas.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.