Najpoznatiji s*ksualni napasnik tereti se za još 3 SILOVANJA I 3 prisile na ORALNO ZADOVOLJAVANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 16:03

Najpoznatiji s*ksualni napasnik tereti se za još 3 SILOVANJA I 3 prisile na ORALNO ZADOVOLJAVANJE!

Još 6 tužbi za Vajnstina!

Filmski mogul Harvi Vajnstin, koji je na izdržavanju 23-godišnje zatvorske kazne zbog silovanja, suočava se za još šest novih optužbi za s*ksualne napade počinjene u Los Anđelesu između 2004. i 2010. godine.

Nove optužbe ga terete za tri silovanja i tri prisile na oralni s*ks koje su se, kako se navodi u optužnici, dogodile na Beverli Hllsu u razmaku od šest godina.

Prva optužba za silovanje je vezana za jednu od četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznate žrtve Vajnstina, a to se navodno dogodilo u periodu između septembra 2004. godine i septembra 2005. godine. Ostale krivične prijave se odnose na novu, petu žrtvu koja ga optužuje za silovanje u dva navrata i to u periodu od novembra 2009. godine do novembra 2010. godine.

POLNA BOLEST: Megan Markl zarazila i supruga Harija!?

POLNA BOLEST: Megan Markl zarazila i supruga Harija!?

DROGIRANA DIVLJA PORED ĆERKE: Madonin kućni snimak uznemirio čitavu javnost! (VIDEO)

DROGIRANA DIVLJA PORED ĆERKE: Madonin kućni snimak uznemirio čitavu javnost! (VIDEO)

MUŽ JE PREVARIO SA ROĐENOM MAJKOM! Influenserka nakon kome preživela pakao - Umirala sam, izdali su me

MUŽ JE PREVARIO SA ROĐENOM MAJKOM! Influenserka nakon kome preživela pakao - Umirala sam, izdali su me

Prva optužba za silovanje je vezana za jednu od četiri poznate žrtve Vajnstina, a to se navodno dogodilo u periodu između septembra 2004. godine i septembra 2005. godine. Ostale krivične prijave se odnose na novu, petu žrtvu koja ga optužuje za silovanje u dva navrata i to u periodu od novembra 2009. godine do novembra 2010. godine.

Ovaj filmski producent je prvo optužen za silovanje jedne žene i s*ksualno zlostavljanje druge. U pitanju su odvojeni incidenti iz 2013. godine. Zatim je okružno tužilaštvo Los Anđelesa slučaj proširilo optuživši ga i za seksualno zlostavljanje još jedne žene u hotelu koje se dogodilo u maju 2010. godine. Nakon toga su usledile nove optužnice.

Ukoliko bude osuđen po svih 11 tačaka optužnice s kojima se trenutno suočava u Los Anđelesu, Vajnstin bi se mogao suočiti sa zatvorskom kaznom dugom 140 godina, rekao je okružni tužilac iz Kalifornije.

Suđenje Vajnsatinu je postalo najznačajniji krivični slučaj pokreta "#MeToo" koji je pokrenut 2017. godine nakon što je niz poznatih ličnosti javno priznao da su doživele seksualno uznemiravanje, zlostavljanje i silovanje tokom karijere, prenose agencije.

Mušterija je čekala red u pekari i snimila prizor koji će vam ZGADITI HLEB za sva vremena! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vajnstin se suočava sa još šest tužbi za seksualne napade

Izvor: Tracara.com, 04.Okt.2020

Foto: Printscreen, youtube Filmski mogul Harvi Vajnstin, koji je na izdržavanju 23-godišnje zatvorske kazne zbog silovanja, suočava se za još šest novih optužbi za seksualne napade počinjene u Los Anđelesu između 2004. i 2010. godine, navodi „Fonet“. Nove optužbe ga terete za tri silovanja...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.