Najgore je prošlo: Aco Pejović se od sutra vraća nastupima!

Izvor: Svet, 19.Mar.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgore je prošlo: Aco Pejović se od sutra vraća nastupima!


Kako Svet saznaje, folk zvezda Aco Pejović od sutra ponovo nastupa! Pevač je napravio pauzu od nekoliko nedelja zbog zdravstvenog stanja supruge Biljane koja je doživela moždani udar, ali od ovog vikenda odlučio je da se vrati poslu.

“Biljana je stabilno i prekjuče je izašla iz bolnice. Sada su joj potrebni nega i mir. Aco je usredsređen na decu i nije mu bilo do koncerata, ali za njega radi jedanaest ljudi čije porodice žive od tih nastupa, pa je prvenstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zbog njih odlučio da se vrati posle mesec dana”, kaže za Svet dobro obavešteni izvor blizak Pejoviću, koji se još uvek nije oglašavao u medijima povodom privatnih problema koji su ga zadesili.

Aco će se ovog vikenda družiti sa fanovima u Lukavcu u Bosni i Hercegovini i Inđiji.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.