Najbolje olovke za savršeno iscrtane obrve? Moj izbor je pao na ove dve!

Izvor: Scandal.rs, 19.Jan.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje olovke za savršeno iscrtane obrve? Moj izbor je pao na ove dve!

Najčešće koristim olovke, zbog preciznosti i lakšeg definisanja samih obrva, a na putu do one savršene promanila sam ih na desetine. Ni za jednu ne mogu da kažem da je loša, ali većina mi jednostavno nije odgovarala niti je ispunjavala potrebne kriterijume. Na koncu moje potrage, kao najbolje su se pokazale one najjeftinije, premda zvuči suludo, a evo i o kojim je proizvodima reč.

A photo posted by #WakeUpAndMakeup (@wakeupandmakeup) on Jan 17, 2017 at 10:00am PST

1. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Flormar eyebrow pencil

Da krenemo od “prelistavanja” mana – izbor nijansi je mali (svega dve ili tri) i neophodno je često je zarezivati, jer samo kada je poptuno oštra daje savršeno precizne linije. Ipak, veoma, veoma dugo traje, nimalo se ne razmazuje i ostavlja intezivan trag. Ona je moj najčešći izbor, a kada želim prirodniji efekat, jer ona daje pomalo veštački izgled obrva, kombinujem je sa drugom olovkom u izrazito svetloj nijansi.

Pročitajte i… Šareno, luksuzno, slatko… Ma čarobno! Kozmetika kojoj ne možemo (i ne želimo) da odolimo!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.