Najavljena još dva nova učesnika Elite? Svi ih dobro znate i očekuje se da razdrmaju rijaliti na Pinku

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 22:42

Najavljena još dva nova učesnika "Elite"? Svi ih dobro znate i očekuje se da razdrmaju rijaliti na Pinku

Nakon ovih informacija mnogi se pitaju da li Marko Janjušević ima neke nove podatke kada je ovo rekao.

Marko Janjušević Janjuš  iznenadio je sve kada je najsujetnijim proglasio trio od kog dvoje uopšte fizički i ne boravi na imanju u Šimanovcima. Ljubavni trougao zbog kog je njegova rijaliti-devojka uopšte i aktuelna u rijalitiju Janjušu je očito trn u oku, iako je prokomentarisao još dve ženske osobe koje u kući smatra veoma sujetnim. On je na taj najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da očekuju da Stanija i Asmin uskoro uđu u Elitu.

- Sujetna je jako Milena jer je provalila da se Žana druži sa Samirom, pa je zato napala. Tri najsujetnije osobe su Alibaba, Stanija i Aneli. To su tri najsujetnije osobe u ovoj kući - rekao je Janjuš, dok je Aneli to iskulirala i napravila sledeći izbor:

Aneli je nominovala kao najsutnije njih troje.

- Prvo mesto Boža, drugo Marija Malivuk, treća Terza.

Anđelo Ranković je imao malo duže izlaganje, jer je hteo da obrazloži svoj odabir.

- Ivan Marinković, Jelena Ilić i Matora. Ivan s obzirom na to da čovek živi rijaliti. Jelena jer je sama pričala da je tukla muža, Matora priča sama za sebe. Ona je najsujetnija kada se pomenu sat, kola i hotel u koji ja smem da idem. Smatram da je zbog toga sujetna, da ne navodim zbog Anite - rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Srbija danas/Youtube/Zadruga official

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Janjuš NI NE SANJA šta se dogodilo napolju! Incident na NJEGOVOM posedu - oglasila se UŽASNO uznemirena "Pucajte mecima, mafijaši!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 13:30

Uplašena je samo potrčala i pobegla...Pre nešto više od godinu dana, sadašnji učesnik rijalitija "Elita" Marko Janjušević Janjuš, je pokrenuo privatni biznis u Nemačkoj. Odlučio je da pare zarađene u rijalitiju uloži u nešto svoje, i tako otvorio kafić u Ofenbahu...U toku proteklog dana,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.